Websites

Het bouwen van een website verdient voldoende aandacht en dat kost tijd.
Tijd die de MKB ondernemer niet altijd heeft. Die is veel liever bezig met de dingen waar hij echt goed in is. Daarom is hij of zij ooit zelfstandig ondernemer geworden.

NoDeCon weet dat het belangrijk is om als MKB ondernemer een eigen website te hebben. Maar net als bij alle andere bedrijfsuitingen (briefpapier, advertentie, folder, winkelruimte, autobelettering) moet dat er wel vakkundig uitzien.

Wij kiezen altijd uw huisstijl als uitgangspunt voor de ‘look and feel’ van de site. Vervolgens bekijken wij wie uw klanten zijn, want dat zijn de mensen die u via uw website wilt bereiken.

Een goede website hoeft niet uitgebreid te zijn, het hoort wel aan te sluiten bij uw andere uitingen. In veel gevallen is de website dan niet meer dan een folder op het internet. Uw bedrijfsnaam, uw openingstijden, bereikbaarheid en de kern van uw diensten en producten.

Een andere keer bouwen wij een website inclusief complete webshop en afrekenmodule, omdat die beter past bij de MKB ondernemer die ons gevraagd heeft om hulp en ondersteuning.

Maatwerk in alle opzichten en uiteraard snel geleverd, betrouwbaar en betaalbaar.